Sun Terrace 2

Design Brief The area to be designed was to the North West of the property adjacent to the house.  Currently this area was laid to gravel next to the house and was used for parking or as a turning area for the drive.  Beyond this there is a wooded area which drops down to a path close the property’s boundary marked by a fence.  The gravelled area next to the house has become a sun terrace for outside dining.    Easy access was also required to the sloping site with terracing or steps introduced along with a path across the area.  A seating area was also incorporated in this area.

Before

Before 2Before 3Before 1

 

 

 

 

The Design

 

planting plan - without label

 

 

 

 

After (Hard Landscaping by Leonard Landscapes)

WP_20150219_10_20_09_ProWP_20150219_10_20_29_ProWP_20150219_10_21_11_Pro

 

 

This entry was posted in Portfolio. Bookmark the permalink.

Comments are closed.